ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΙ

Τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως, όπως μαρτυράει και το όνομα τους είναι οφθαλμικοί φακοί με πολλές εστίες όρασης. Μακρινή μεσαία και κοντινή οι οποίες ενώνονται αρμονικά σε έναν οφθαλμικό φακό. Αυτή η μοναδική καινοτομία βοηθά τον πρεσβύωπα να βλέπει άριστα και στις τρεις αποστάσεις χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει μεταξύ κοντινών και μακρινών διορθωτικών γυαλιών. Όλες οι ανάγκες για άριστη όραση γίνονται πλέον μία: τα  πολυεστιακά γυαλιά οράσεως. Μια ανάγκη που μόλις ικανοποιηθεί "λύνει" τα χέρια του πρεσβύωπα στην καθημερινή του ζωή.
 

Τα πολυεστιακά γυαλιά είναι το δυνατό μας σημείο! Σήμερα η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και τα σύγχρονα πολυεστιακά μόνο στο όνομα είναι ίδια με εκείνα του προηγούμενου αιώνα. Η εφαρμογή των πολυεστιακών είναι μια σύνθετη διαδικασία η οποία απαιτεί μεγάλη ακρίβεια στην αποτύπωση των κέντρων των ματιών πάνω στον σκελετό καθώς και στην τοποθέτηση των φακών στον σκελετό. Οι διαστάσεις του σκελετού που έχετε επιλέξει θα μας οδηγήσουν στον κατασκευαστή των πολυεστιακών. Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν είναι η εργασία του χρήστη των πολυεστιακών οπότε και η επιλογή τόσο του τύπου όσο και των φίλτρων που θα έχει ο πολυεστιακός φακός. Τα πολυεστιακά γυαλιά συνοδεύονται από έναν μύθο ότι είναι δύσκολα στην προσαρμογή και ότι ένα εύλογο ποσό χρημάτων πήγε χαμένο. Δυστυχώς αν δεν γίνουν σωστά οι μετρήσεις μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι καλό. Στο κατάστημά μας έχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση και εμπειρία  στο πως θα γίνουν οι  σωστές μετρήσεις για τα πολυεστιακά γυαλιά. Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει γιατί οι πελάτες μας χαρακτηρίζουν τα πολυεστιακά γυαλιά άμεση προέκταση της ζωής τους. Η διαδικασία κεντραρίσματος είναι πολύπλοκη και συνήθως διαρκεί 10'. Με αυτόν τον τρόπο όμως έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Για να διώξουμε κάθε ίχνος αμφιβολίας, εγγυόμαστε την ικανοποίηση των πελατών μας έτσι ώστε αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλει ο πελάτης εμείς χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση αντικαθιστούμε ΔΩΡΕΑΝ τους πολυεστιακούς φακούς με ίδιας ποιότητας μονής όρασης στα μακρινά και κοντινά γυαλιά. Ζήστε την εμπειρία των πολυεστιακών γυαλιών στα Οπτικά Αναγνωστόπουλου!

 

 

Bασικός  συνεργάτης μας για την κατασκευή πολυεστικών γυαλιών είναι η σειρά  VARILUX της Γαλλικής εταιρείας Essilor.

 

Η σειρά πολυεστιακών φακών Varilux® γεννήθηκε την δεκαετία του ‘50 μέσα από την επαναστατική επιστημονική σκέψη του Bernard Maitenaz, ενός μηχανικού που είχε το όραμα να βελτιώσει την όραση και την ποιότητα ζωής των ατόμων με πρεσβυωπία και να προσφέρει μια καινοτόμο λύση που αποκρίνεται στην ανάγκη για φυσική όραση σε όλες τις αποστάσεις.

Η εφεύρεση των πολυεστιακών φακών Varilux® κατοχυρώθηκε ως πιστοποιημένη τεχνολογική ευρεσιτεχνία στις 2 Μαρτίου του 1951, ενώ το 1959 έγινε η επίσημη παρουσία τους στην αγορά των οπτικών ειδών, αποτελώντας τη νέα επιλογή απέναντι στην συμβατική λύση των γυαλιών διπλής εστίασης.

Πενήντα χρόνια αργότερα, τα Varilux® έχουν αλλάξει την ποιότητα ζωής χιλιάδων ανθρώπων με πρεσβυωπία σε όλο τον κόσμο δίνοντας νέες προοπτικές στον χώρο της οφθαλμικής διόρθωσης.

Στον πυρήνα των Varilux® βρίσκεται η καινοτομία, με επίκεντρο την ανάγκη του ανθρώπου για φυσική όραση και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Essilor στηρίζει έμπρακτα αυτήν τη δέσμευση, επενδύοντας διαρκώς σε έρευνα και ανάπτυξη με μοναδικό σκοπό να παρέχει φυσική όραση υψηλής ευκρίνειας σε όλους τους ανθρώπους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πλουσετιακά γυαλιά Varilux μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.varilux.gr

Κάθε ζευγάρι πολυεστιακών γυαλιών Varilux®  συνοδεύεται από κάρτα αυθεντικότητας και εγγύηση προσαρμογής.

 

Authenticity_Card