ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΙ

PureVision Multi-Focal

 
 

Εάν δυσκολεύεστε να διαβάσετε σε κοντινή απόσταση, πολύ πιθανό να έχετε πρεσβυωπία μια φυσική κατάσταση της όρασης που αρχίζει να εμφανίζεται στους περισσότερους ανθρώπους στην ηλικία των 40 ετών. Αλλά, ακριβώς επειδή έχετε πρεσβυωπία δεν σημαίνει ότι χρειάζεστε πολυεστιακά γυαλιά ή γυαλιά ανάγνωσης.

Οι φακοί επαφής Bausch + Lomb PureVision Multi-Focal παρουσιάζουν έναν καινοτόμο οπτικό σχεδιασμό, που σας επιτρέπει να δείτε καθαρά σε όλες τις αποστάσεις – κοντά, μακριά και σε όλες τις ενδιάμεσες αποστάσεις.

Η σειρά PureVision είναι επίσης η πρώτη οικογένεια φακών σιλικόνης υδρογέλης, κατασκευασμένη από AerGel, ένα μοναδικό υλικό, σχεδιασμένο ώστε να παράσχει εξαιρετική άνεση και υγεία.

Βασικά Χαρακτηριστικά και Οφέλη

  • Η τεχνολογία All-Distance Optics σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά κοντά, μακριά και ενδιάμεσα

  • Το υλικό AerGel  ενισχύει την άνεση, απωθεί τους ρύπους και παραμένει ενυδατωμένο όλη την ημέρα

  • Επιτρέπει φυσικά επίπεδα οξυγόνου για υγιή, καθαρά μάτια

  • Σχεδιασμένο να παράσχει 30 ημέρες εξαιρετικής όρασης και άνεσης – θυμάστε εύκολα να τους αντικαταστήσετε μια φορά τον μήνα

 
 
 
 
Ημερήσιοι AQUALENS™ Refresh πολυεστιακοί
 

Δύο ADDS
LOW για νέους πρεσβύωπες.

HIGH  για πιο προχωρημένους πρεσβύωπες.

 

 

Προστασία από UV
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα μάτια είναι εκτεθειμένα σε βλαβερή UVA και UVB ακτινοβολία. Ακόμα και σε μια συννεφιασμένη ημέρα, μέχρι και 80% των UVA και UVB φτάνει στα μάτια μας. Οι ημερήσιοι  AQUALENS MULTIFOCAL   περιέχουν ένα UV αναστολέα που απορροφά και εμποδίζει τις  ακτίνες UVA και UVB, βοηθώντας να αποτραπούν μόνιμες βλάβες ενώ  ταυτόχρονα  προωθεί την μακροχρόνια οφθαλμική υγεία.

 

 

AquaGen


Οι  ημερήσιοι φακοί επαφής AQUALENS  είναι κατασκευασμένοι με την μέθοδο  AquaGen™, μια πατενταρισμένη διαδικασία που, σε αντίθεση με άλλα υλικά σιλικόνης υδρογέλης, παράγει ένα φακό  που είναι ενδογενώς διαβρέξιμος χωρίς την ανάγκη επιφανειακής επεξεργασίας ή την προσθήκη παραγόντων ενυδάτωσης.

 

 

Ισορροπημένη προσέγγιση
 

Διατηρώντας τη σωστή ισορροπία μεταδοτικότητας οξυγόνου, μη επιφανειακής επεξεργασίας, υψηλής διαβροχής, χαμηλής ελαστικότητας και υψηλής περιεκτικότητας σε νερό, κατασκευάζεται ένας φακός που παρέχει βέλτιστη άνεση και υγεία του κερατοειδούς.