ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

2016-04-12 17:08

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με χρώμα και στυλ και χαρίζουμε σε έναν τυχερό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Ralph 5078  by Ralph Lauren.Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάνετε Like στη σελίδα  μας στο Facebook Οπτικά Αναγνωστόπουλου και κοινοπήση της φωτογραφίας του διαγωνισμού.

Όροι και Διευκρινίσεις :



1. Η επιχείρηση "Οπτικά Αναγνωστόπουλου" διοργανώνει διαγωνισμό σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, μέσω της οποίας θα διανεμηθεί στον τυχερό το παρακάτω περιγραφόμενο δώρο. Η όλη προωθητική ενέργεια διεξάγεται μέσω της ιστοσελίδας www.facebook.com/optikaanagnostopoulou

2. Δικαίωμα συμμετοχής για το δώρο του διαγωνισμού μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους.

3. Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις 12 Απριλίου 2016 έως τις 5 Μαίου 2016 όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν like στην σελίδα Οπτικά Αναγνωστόπουλου στο Facebook. Στη συνέχεια, για να ολοκληρωθεί η σωστή συμμετοχή τους θα πρέπει να κάνουν like και κοινοποίηση στη δημοσίευση του διαγωνισμού.

4. Δώρο διαγωνισμού: ένα ζευγάρι γυαλιά ηλιου Ralph 5078 by Ralph Lauren

5. Για την ανάδειξη του νικητή θα διεξαχθεί κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην επιχείηρηση στις 5/5/2016 στις 20:00. Η επιχείρηση δικαιούται να ματαιώσει τις κληρώσεις ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

6. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στις 6/5/2016 στην ιστοσελίδα www.facebook.com/optikaanagnostopoulou,θα αναρτηθεί το username που χρησιμοποιεί ο νικητής στο facebook με το οποίο έλαβε μέρος στην κλήρωση ,ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσειμε μήνυμα από το προφίλ με το οποίο συμμετείχε στο διαγωνισμό με τη σελίδα μας στο Facebook προκειμένου να ενημερώσει με τα απαραίτητα στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο).

7. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα Οπτικά Αναγνωστόπουλου στην οδό Χαλκίδος 25 Ανω Πατήσια με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας  ή του διαβατηρίου  ή μέσω κούριερ σε περίπτωση που διαμένει εκτός Αθηνών.

8. Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί και ένας αριθμός αναπληρωματικών νικητών, στους οποίους θα διατεθούν ανάλογα με τη σειρά ανάδειξης τους, το δώρο του τυχερού που τυχόν δεν θα παραληφθεί εγκαίρως ή δεν θα απονεμηθεί στον αρχικό νικητή λόγω ακύρωσης της συμμετοχής.

9. Ως προϋπόθεση παραλαβής του δώρου, ο νικητής οφείλει να προσκομίσει το αστυνομικό δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του και η ηλικία του.Eπιπλέον με συναίνεση του νικητή θα ληφθεί μια φωτογραφία του κατά την παραλαβή του δώρου του στο κατάστημα.

10. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στην ιστοσελίδα της www.optika-anagnostopoulou.gr καθώς και στον ιστότοπο www.facebook.com/optikaanagnostopoulou,όπως και να αναρτήσει τη φωτογραφία της παράδοσης του δώρου σο νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ‘Συμμετέχοντες’ δίνουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους.

11. Αν κάποιος νικητής αρνηθεί οποιοδήποτε δώρο ή δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στο διαγωνισμό ή αποβεί άκαρπη κάθε προσπάθεια ειδοποίησης του έως και τις 28 Μαΐου 2016, το δώρο απονέμεται στον αναπληρωματικό νικητή.

12. Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μοναδική υποχρέωση της επιχείρησης είναι η εξασφάλιση για τους νικητές των δώρων που κέρδισαν.

13. Η επιχείρηση δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει, σε οποιοδήποτε χρόνο, με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της www.optika-anagnostopoulou.gr και στο www.facebook.com/optikaanagnostopoulou. H επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

14. Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, ως εκ τούτου το Facebook δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οιαδήποτε απαίτηση ή αξίωση συμμετέχοντα ή οιουδήποτε τρίτου προκύψει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σε σχέση με αυτόν.

15. Η συμμετοχή στη κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.